Suomen Ensihoitoalan Liitto ry

Suomen Ensihoitoalan Liitto ry (Förbundet för Akutvård i Finland rf) on moniammatillinen, ensihoidon ja immobilisaatiohoidon asiantuntija sekä ensihoidon parissa työskenteleviä ja sitä opiskelevia yhdistävä järjestö. Liitto toimii myös Tehy ry:n  yhteistyöjäsenjärjestönä.

Uutiset


Lehdistötiedote: Ensihoitajien pahoinpitelyistä vain sakkoja, järjestöt vaativat muutosta rikoslakiin

Ensihoidon tehtävissä autetaan avun tarpeessa olevia hädänalaisia ihmisiä ja pelastetaan henkiä. On kohtuutonta, että heidän joutuessaan uhkailun ja väkivallan kohteeksi seurauksena on ainoastaan sakkoja.

Lue lisää


11.5.2018 Tervetuloa Suomen Ensihoitoalan liiton jäsenille suunnatulle KIILA-kuntoutuskurssille 73057 (Päivitetty!)

Tervetuloa Suomen Ensihoitoalan liiton jäsenille suunnatulle KIILA-kuntoutuskurssille 73057. Suomen Ensihoitoalan liitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Kiila kuntoutukseen. Kuntoutus on tarkoitettu työssä jaksamisen tueksi Suomen Ensihoitoalan liiton jäsenille.

Lue lisää15.4.2018 Hei kaikki Vantaan Ensihoitopäiville osallistuneet!

Hei kaikki Vantaan Ensihoitopäiville osallistuneet, Tässä oisi vielä linkki sähköiseen kyselyyn, jonka kautta pääset antamaan palautteen tapahtumasta meille järjestäjille. Olisi hienoa kuulla, missä onnistuimme ja missä olisi parannettavaa seuraavia ensihoitopäiviä suunnitellessa. Kiitos, jos jaksat vielä palautteen antaa :)

Lue lisää


Edelliset Seuraavat


Tulevat tapahtumat


Mikkeli 2019