Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 17.9.2021
08:30 - 16:30

Kategoriat Ei Kategoriat


 

Suomen Ensihoitoalan Liitto Ry järjestää yhteistyökumppanien kanssa yksipäiväisen webinaarin, jossa tarjolla on useita mielenkiintoisia luentoja eri aiheista, kuten tieliikennepelastamisesta, TEMS-toiminnasta, uhka- ja vaaratilanteisiin varautumisesta sekä ensihoidon toiminnasta rikospaikalla.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevien linkkien takaa. Ilmoittautumislinkki lähetetään osallistujille sähköpostiin 2-3 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtuma toteutetaan siis webinaarina, joten kuka tahansa pystyy seuraamaan päivää kotikoneelta, puhelimelta tai tabletilta. Päivän aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoille chat-toiminnon kautta.

Tapahtuma on ilmainen SEHL:n jäsenille, joten viimeistään nyt kannattaa liittyä jäseneksi! Jäsenmaksu on 40€/kalenterivuosi. Alan opiskelijoille jäsenyys (ja sitä myöten myös webinaari) on maksuton aina valmistumisvuoden loppuun saakka. Jäseneksi voivat liittyä kaikki akuuttihoitotyössä (esim. ensihoito, päivystys, teho-osasto, sydänvalvonta yms.) työskentelevät. Myös alan tutkinnon suorittaneet voivat liittyä jäseneksi, vaikka eivät tällä hetkellä työskentelisikään akuuttihoitotyössä.

 

Alla olevasta linkistä pääsee suoraan jäsenhakemukseen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit ilmoittautua jäsenille tarkoitetusta linkistä webinaariin.

 

SEHL liittymislomake

 

Myös työnantajalla on mahdollisuus ostaa tapahtumaan pääsy työntekijöilleen. Tässä tapauksessa linkki webinaariin toimitetaan etukäteen työnantajalle, joka voi jakaa sen eteenpäin työntekijöilleen.

 

Hinnasto:

SEHL:n jäsen: Ilmainen

Työantaja/yhteisö: 300€

 

 

SEHL:n jäsenten ilmoittautuminen:

Ilmoittautumislomake (SEHL jäsenet)

 

 

 

Työnantajien ja yhteisöjen ilmoittautumislomake:

Ilmoittautumislomake (Työnantajat ja yhteisöt)

 

 

 

 

Lisätietoja ilmoittautumisesta:

Aapo Liukko

aapo.liukko@sehl.fi